Üdvözlöm a Gebauer Vendégház oldalán

A falusi turizmus egy igazán izgalmas célpontja lehet a tanya, ami több mint 100 éves múlttal rendelkezik. A vendégház lakóinak igazi tanyasi hangulatban van részük, a szállásadó pedig több érdekes programot is tartogat, hogy igazán vidáman és élménydúsan teljenek a napok.

Ha jól akarja érezni magát, szeretne kikapcsolódni egy hétvégén, vagy akár egy egész hétre, egy régi de szépen felújított tanyán, akkor legyen a Gebauer vendégház lakója. A szállásadó szívesen fogad festőket, művészeket, ezzel is színesíti a település kulturális életét, illetve a falusi turizmus és a művészet összevonását is igyekszik megvalósítani.

Az orgoványi Gebauer Vendégház tökéletes célpont lehet azoknak, akik a különleges vidéki szállások kapcsán keresgélnek. A vendégház remekül egyesíti a természetközeli békét és a modern szállásokkal kapcsolatos elvárásokat. Legyen szó meghitt, romantikus világtól való elvonulásról, aktív pihenésről, vagy akár művészi ihletkeresésről, itt megtalál mindent, amit keres.

Várjuk a művészeket! Vendégeink egy kis műteremben alkothatnak is. Orgoványon továbbá találhat egy úszómedencével rendelkező egészségcentrumot is, illetve van lehetőség gyalogos, kerékpáros vagy lovaskocsis túrákon való részvételre is.

A vendégház épületében két kétágyas hálószobát, fürdőszobát, illetve egy társalgót és egy műtermet találhat. Vendégeink a szabadban grillezhetnek, bográcsozhatnak, illetve használhatnak egy klasszikus kemencét is.

A Gebauer Vendégház Orgovány központjától 1500 méterre fekszik. Szállásunk békés környezetben található, ahol átélheti a tanyasi, falusi atmoszféra nyugtató hatását.

A pásztorkunyhó jószágokat őrző elődeink lakóhelyéül szolgált a pusztában. A tizenkilencedik és huszadik század első felében jellemző építmények korhű másolatát is megtalálhatja a Gebauer Vendégháznál.

Sőt, akár éjszakázhat is benne! Ez a pásztorkunyhó nem csak díszként funkcionál, hanem valóban átélheti ősei életének egy részét.

Foglalja le szálláshelyét még most!